Bröllop

"Ta en bild som man skulle vilja sätta upp på väggen hemma..." så sa en person en gång till mig. Det är den tanke och den vision som jag har fortsatt att bära med mig under mitt fortsatta arbetet med att skapar bilder. I synnerhet när det gäller bröllopsbilder.

Tillsammans planerar jag och paret bilderna i förväg. Det gör att jag vet vad jag vill förmedla med fotografierna och mitt mål är att föreviga bröllopsdagens stunder så att brudparet resten av sina liv ska kunna titta, dela och minnas.

Jag åtar mig oftast bara ett enda bröllop per säsong. Detta eftersom arbetet inför och efter kräver mycket av mig och jag vill kunna leverera hela vägen. Jag älskar dock att fotografera bröllop, och har stor respekt för uppgiften. Likväl som jag känner mig utvald och glad över att ha fått uppdraget vill jag att paret ska känna detsamma. För mig handlar det om hantverk och konst... och det kräver hängivelse.

Kontakta mig

Även om 10 år som fotograf gett mig viss rutin på bröllop och bröllopspar tycker jag fortfarande att roligaste av allt att lära känna er och börja planera er livsevent!

Börja med att ta kontakt med mig, så hörs vi vidare ;)